Egen design

Drömmer du om att designa ditt unika smycke?

Vi har gjort det enkelt, smidigt och dessutom helt kostnadsfritt att designa ditt smycke

Hos oss kan du designa ditt smycke helt kostnadsfritt med hjälp av rådgivning av våra specialister. Vi på Silvia Berlain har många års erfarenhet av egendesignade smycken och har utvecklat processer som gör det smidigt och enkelt för dig att designa din förlovningsring, vigselring eller smycke.

Nedan följer processen för att designa ditt smycke exklusivt hos oss.

Designa ditt smycke hos Silvia Berlain

 1. Första steget i att designa ditt eget smycke är att visualisera och skriva ned dina idéer och tankar kring hur du vill att ditt smycke ska se ut. Ibland kan det även vara bra om idéer och inspiration sparas från bilder på smycken som du tidigare sett. När du bestämt dig för hur du vill att ditt smycke ska se ut är det dags att bestämma din budget. Din budget påverkar troligtvis inte formen på ditt smycke, det kan däremot vara avgörande för vilken kvalitet du kommer kunna ha på diamanten/diamanterna. I detta steg hjälper våra specialister dig att hitta de perfekta diamanterna utifrån din budget.
   
 2. När vi fått in din förfrågan och mer information om ditt smycke, kommer vi kontakta dig för att diskutera dina ideér för att reda ut eventuella oklarheter samt för att få till din design. Du har under detta steg möjlighet att få fri rådgivning via samtal, mejl eller ett videomöte online.
   
 3. Med hjälp av din budget och dina idéer kan vi starta designa ditt smycke. När vi designar smycket tar vi fram specifikationer på det, samt bilder på hur ditt smycke kommer att se ut. Under designens gång kommer du ha möjlighet att göra modifieringar och bolla idéer med oss för att få ditt smycke precis som du själv vill ha det.
   
 4. När designen är färdig och bekräftad, är det dags för våra erfarna smeder att tillverka ditt smycke. Med över 40 års erfarenhet av smide och juvelfattning, kan du känna dig trygg och säker att vårt hantverk är av kvalité och att ditt smycke kommer bli precis det du drömt om.
   
 5. Ditt smycke kommer hem till dig i exklusiv Silvia Berlain paketering och är nu redo att användas, ni kommer tillsammans skapa fina minnen!

FÅ PRISFÖRSLAG PÅ EGENDESIGNADE SMYCKEN
oppet-kop

Öppet köp

Vi erbjuder 90-dagars öppet köp på smycken ur vår kollektion.

hemlan-av-ring

Hemlån av ring

Låna hem dina favorit ringar och prova dem i lugn och ro. Helt kostnadsfritt!

diamanter

Diamanter

Alltid certifierade diamanter hos Silvia Berlain, graderade och certifierade av GIA och IGI.

fri-storleksjustering

Fri storleksjustering

Oavsett om du behöver justera storleken efter en vecka, ett år eller längre fram, är vi här för att göra det åt dig - kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!