Öppet köp

Vi erbjuder 90-dagars öppet köp på smycken ur vår kollektion.

Total trygghet med Silvia Berlains 90-dagars öppet köp

Vi förstår att valet av ett smycke är en viktig och personlig upplevelse. Därför vill vi att du ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Med vårt exklusiva 90-dagars öppet köp sätter vi din tillfredsställelse i fokus.

Här hos oss handlar du utan oro. Om du av någon anledning inte känner dig helt nöjd med ditt köp, har du hela 90 dagar på dig att känna efter och vara säker på att du har gjort det rätta valet. Oavsett om det är för att smycket inte passar perfekt, inte lever upp till dina förväntningar eller av helt enkla skäl – vi har dig täckt.

Ditt leende är vår största belöning, och vi arbetar hårt för att se till att du är hundraprocentigt nöjd med ditt smycke. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och skapa en smyckesupplevelse som du kommer att minnas med glädje. Det är en del av vår professionella och dedikerade service att göra ditt köp så enkelt som möjligt. Vi strävar efter att vara en del av dina minnesvärda stunder och göra ditt smyckeval till en glädjefylld upplevelse från början till slut.

Upptäck vårt handplockade sortiment av exklusiva smycken med fullständig tillit. Vi välkomnar dig att utforska och välja med hjärtat, veta att vi alltid står redo att hjälpa och stödja dig under hela din resa.

Välj Silvia Berlain – där trygghet och professionalism är vår främsta drivkraft.

För mer info om öppet köp och övriga villkor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!