SILVIA BERLAIN

SMYCKEN

Smycken är designade för att väcka uppmärksamhet. Silvia Berlain värnar om traditionell smyckesdesign med nya linjer och nya former.

Örhängen:

Hur väljer jag rätt par diamantörhängen?

När du väljer det perfekta paret för diamantörhängen bör du ta hänsyn till faktorer som örhängestyp, så som: studs (stiftörhängen), hängande örhängen eller creoler
En annan viktor faktor är diamantform (exempelvis rund-, prinsess-, cushion diamant) och metall (guld eller platina) för att hitta det idealiska valet för dig.

Vilka diamantformer är populära för örhängen?

Diamantstiftörhängen är ett klassiskt val och innehåller ofta runda, prinsess- eller cushion skurna diamanter. För en unik look kan du välja något unikt som pear-, marquise- eller smaragdskurna diamanter i dangle-örhängen.

Kan jag anpassa mina diamantörhängen?

Ja, vi erbjuder custom design för diamantörhängen. Du kan välja diamantform, storlek och metalltyp för att skapa personliga diamantörhängen som passar din stil.

 

Armband:

Hur mäter jag min handled för ett armband?

För att hitta rätt armbandsstorlek, kan du använda ett flexibelt måttband eller en bit snöre för att mäta omkretsen runt din handled. Lägg till lite extra utrymme för komfort. Vårt konsultationsteam kan hjälpa dig att bestämma rätt armbandsstorlek om det behövs. Tveka inte på att kontakta oss!

Vilka armbandsstilar erbjuder ni?

Vår kollektion inkluderar olika armbandsstilar med diamanter, såsom tennisarmband, bangle-armband och länkarmband med diamanter. Du kan välja mellan klassiska designalternativ och unika statement smycken.

Är era armband justerbara?

Vissa av våra armband med diamanter kommer med justerbara lås för att säkerställa en säker och bekväm passform. Kontrollera produktbeskrivningen för information om justerbarhet.

 

Halsband:

Vilka halsbandslängder finns tillgängliga?

Våra halsband med diamanter finns i olika längder, inklusive choker-halsband, prinsess-halsband, matiné-halsband och operalängd-halsband. Valet beror på din halsringning och personliga stil.

Kan jag lägga till ett hängsmycke till mitt halsbandsköp?

Absolut! Du kan välja ett halsband med diamanter och sedan välja ett kompatibelt hängsmycke med diamanter från vår kollektion för att skapa ett anpassat halsband med diamanter som passar din smak.

Hur sköter jag om mina diamantsmycken, inklusive halsband?

Rätt skötsel är avgörande för att bevara skönheten hos ditt diamant-halsband. Följ vår guide för vård av diamantsmycken för tips om rengöring och förvaring av ditt halsband för att säkerställa hållbarhet och glans.

Kan jag få matchande set med diamantörhängen, armband och halsband?

Ja, vi erbjuder matchande diamantsmyckessatser för att hjälpa dig att koordinera din look enkelt. Utforska våra kollektioner för kompletterande diamantsmycken.

Erbjuder ni allergivänliga smycken?

Ja, alla våra smycken är allergivänliga, inklusive smycken som är tillverkade med material som är kända för att vara hypoallergena och väl tolererade av personer med känslig hud. Kontakta vårt team för att hitta smycken som passar dina behov.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!