SILVIA BERLAIN

HERR FÖRLOVNINGSRINGAR

Släta klassiska förlovningsringar för män. Snyggt, elegant och tidlöst!

Förlovningsringar herr

Utforska vårt exklusiva urval av herrförlovningsringar, skapade för att hedra speciella ögonblick i livet. Vår kollektion erbjuder enastående hantverk och sofistikerad design med metallalternativ som gult guld, vitguld, platina. Välj bland olika designs av förlovningsringar för mannen. Välj den ring som definierar din unika stil och berätta din egen kärlekshistoria med en av våra extraordinära förlovningsringar för män.

 

Vad är skillnaden mellan en herrförlovningsring och förlovningsring för tjejer?

Den stora skillnaden är att för tjejen brukar det oftast vara en diamant på ringen. Herrförlovningsringar är oftast något bredare och mer återhållsamma i designen jämfört med ringar för kvinnan. De kan ha enklare stilar och är ofta tillverkade med maskulina metaller som titan eller platina.

Vilka metaller är vanliga för herrförlovningsringar?

De vanligaste metallerna för herrförlovningsringar är gult guld, vitguld, platina och titan Dessa metaller är kända för sin hållbarhet och maskulina utseende.

Hur väljer jag rätt storlek för en herrförlovningsring?

Det bästa sättet att välja rätt storlek är att använda ett ringmått. Om du är osäker på storleken kan du alltid konsultera med oss så hjälper vi dig hitta rätt storlek. Vi erbjuder även kostnadsfri storleksjustering om ringen inte skulle passa dig.

Kan jag skräddarsy eller anpassa min herrförlovningsring?

Självklart, det börjar bli väldigt vanligt att mannen lägger sin egen touch på ringen. Vi har tillverkat förlovningsringar för herr med små diamanter på skenan eller en diamant på insidan, som blir en extra symbol för kärleken till sin partner.

Hur tar jag hand om min herrförlovningsring?

För att bevara ringens skönhet bör du undvika att bära den när du utför tunga arbetsuppgifter eller utsätter den för hårda påfrestningar. Rengör den regelbundet med mild tvål och varmt vatten och låt den torka ordentligt.

Kan jag returnera eller byta min herrförlovningsring om den inte passar?

På Silvia Berlain har du alltid 90 dagars öppet köp på din förlovningsring. Skulle storleken mot all förmodan inte passa dig, så justerar vi den till dig kostnadsfritt.

Vilken hand ska ringen vara på?

Traditionellt bärs herrförlovningsringen på vänster ringfinger. Men detta kan variera beroende på kultur och personlig preferens.

Bör mannen ha sin egen förlovningsring vid frieriet?

Det är helt upp till paret och deras önskemål. Vissa män väljer att ha en egen förlovningsring vid frieriet, medan andra väntar tills efter förlovningsperioden. Det som börjar bli populärt är att paret i efterhand kommer och designar sina ringar tillsammans, så att man får förlovningsringar i par som matchar varandra. Detta görs smidigast genom att fria med en attrapp (kontakta oss för frieri med attrapp).

Vilken förlovningsring bör mannen ha?

Det beror på personlig smak. Herrförlovningsringar kan vara enkla och klassiska eller mer detaljerade beroende på stilen och preferensen.

Gravera förlovningsring?

Ja, vi erbjuder kostnadsfri gravyr i olika stilar och typsnitt!
Många par väljer att gravera sina förlovningsringar med ett speciellt meddelande, datum eller symbol som är meningsfullt för dem.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!