SILVIA BERLAIN

DIAMANTÖRHÄNGEN

Diamantörhängen designade för att väcka uppmärksamhet. Passar perfekt till vardags eller för att klä upp klänningen till festen.

Eleganta och klassiska diamantörhängen från Silvia Berlain

Diamantörhängen är klassiska och eleganta smycken som passar att använda vid många olika tillfällen. Hos oss på Silvia Berlain hittar du örhängen med diamanter för henne i olika stilar och former, som du kan använda vardagligt eller varför inte när du vill bära något elegant till festen. Vi har diamantörhängen i form av solitärer med en diamant eller varför inte hoops (runda örhängen) med fler diamanter som är infattade i örhänget. Unna dig själv ett par örhängen som håller för all evighet och som du kan briljera med varje dag.

Den perfekta gåvan

Om du letar efter den perfekta presenten till din flickvän eller partner, ska du köpa ett par nickelfria diamantörhängen från Silvia Berlain. Örhängen passar perfekt som födelsedagspresent, morgongåva, push gåva eller en överraskning för att skämma bort den du älskar. Välj bland våra örhängen i gult guld, vitguld, roséguld eller platina och matcha med din stil eller dina övriga smycken. Vi har alla former och carat på diamanter. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker, var vänlig kontakta oss så hjälper våra smyckes- och diamant specialister dig.

Är Silvia Berlains diamantörhängen nickelfria?

Alla våra örhängen och smycken är nickelfria eller innehåller så lite nickel som är under gränsvärdet för vad som skapar allergi. Du behöver därför inte vara oroliga att utveckla någon allergisk reaktion vid användning av våra smycken.

Hur stora diamanter ska man ha?

Hur stora diamanter du skall ha på dina örhängen beror på vad du har för stil och hur mycket du vill att dina örhängen skall synas. Det vanligaste bland våra kunder är solitärer mellan 0,2 carat och 0,7 carat per örhänge. När det kommer till slipning och form är det en smaksak men det allra vanligaste är runda briljantslipade diamanter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!