Hemlån av ring

Låna hem dina favorit ringar och prova dem i lugn och ro. Helt kostnadsfritt!

Upptäck ditt perfekta smycke hemma – Kostnadsfritt

Hos Silvia Berlain vet vi att valet av ett smycke är något alldeles speciellt. För att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig, erbjuder vi nu en unik möjlighet: att låna hem dina favoritringar och prova dem i din egna tid, i din egna miljö.

Vår 'Prova Hemma'-service fångar hela spektrumet av att bestämma vilken ring du önskar dig. Välj någon av följande produkter att få hem, eller alla 3!

Ringar - Förlovning- eller vigselringar (herr och dam)

Vi låter dig välja upp till tre produkter från vårt exklusiva sortiment av förlovnings- och vigselringar. Vi skickar dem till dig helt kostnadsfritt, så att du kan uppleva deras skönhet och elegans i lugn och ro, precis där du är som mest bekväm.

Diamantstorlek

Vi ger dig även möjligheten att få hem diamanter i olika storlekar, så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan jämföra vilken carat på diamanten som känns bäst på fingret, speglar din stil och preferens.

Ringstorlek

För att göra din upplevelse ännu smidigare, inkluderar vi ett ringmått så att du enkelt kan ta reda på din perfekta ringstorlek. Det är vår strävan att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt för dig. Detta är din chans att se hur ringarna passar din stil, ditt finger och din personlighet. Ta den tid du behöver, bär ringarna i olika ljus, och fundera över vilken som bäst reflekterar ditt unika jag. Vi förstår att det är ett stort beslut, och vi vill att du ska känna dig helt trygg när du gör det.

Våra designspecialister hjälper dig

När du har provat ringarna och kanske har några frågor eller önskar rådgivning, finns vi här för dig. Vår expertis är till ditt förfogande för att svara på alla dina funderingar och hjälpa dig att göra det rätta valet. För att göra det lättare för dig att välja, har du möjlighet att boka in en kostnadsfri onlinekonsultation med våra designspecialister. Oavsett om du har en fråga eller har flera frågor!

Boka din online-konsultation.

Ditt smycke är mer än bara en accessoar – det är en symbol för kärlek och minnen. Vi vill att ditt val ska vara lika speciellt som ögonblicket du bär det för. Välj Silvia Berlain för din smyckesresa, och låt oss vara en del av dina minnen och glädje.

Gör ditt smyckesval, i ditt eget tempo, prova hemma och låt oss hjälpa dig med resten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!