Fri storleksjustering

Oavsett om du behöver justera storleken efter en vecka, ett år eller längre fram, är vi här för att göra det åt dig - kostnadsfritt.

En ring som passar perfekt – nu och alltid

Hos Silvia Berlain förstår vi att en ring inte bara är ett smycke, det är en symbol för kärlek, minnen och tidlöshet. Därför är det vår högsta prioritet att din ring passar dig perfekt, oavsett när du bär den. Vi erbjuder med stolthet vår fria storleksjusteringstjänst för att säkerställa att din ring är lika bekväm som den är vacker.

Vi vet att livet förändras och att dina behov kan ändras med tiden. Det är därför vi inte bara erbjuder storleksjustering från första dagen, utan också i framtiden om behovet skulle uppstå. Oavsett om du behöver justera storleken efter en vecka, ett år eller längre fram, är vi här för att göra det åt dig. Som en extra service för våra kunder, polerar vi även upp ringen så den känns som ny!

Din komfort är lika viktig som ringens skönhet. Oavsett om du valde ringen för dess strålande diamant eller dess eleganta design, är det vårt mål att den ska passa perfekt på ditt finger. Vårt team av erfarna guldsmeder är här för att säkerställa att din ring sitter som den ska och känns som en naturlig förlängning av dig. Vi är stolta över att vara en del av dina minnen och din berättelse. När du väljer en ring från oss, blir du en del av vår långsiktiga gemenskap. Ditt nöje är vår största framgång, och vi strävar efter att skapa smycken som du kommer att älska och bära med stolthet i många år framöver.

Välj Silvia Berlain för att få en ring som inte bara är vacker utan också perfekt anpassad till dig. Oavsett när du behöver det, är vår storleksjusterings tjänst här för att se till att din ring är en del av dina minnen och din kärlekshistoria – nu och i framtiden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!