Service i världsklass!

Ett smycke från Silvia Berlain kommer med premium service av våra specialister och livstidsgaranti på alla våra smycken. Vi tar även emot smycken för behandling och reparationer av smycken samt att vi tar in ditt smycke i inbyte mot ditt nya smycke.

Gör ditt smycke personligt

Är du intresserad av att designa ditt egna smycke? Våra specialister hjälper dig att skapa ditt unika drömsmycke som representerar dig. Tillsammans med våra specialister skapar vi ditt smycke med noggrant utvalda diamanter och ett hantverk i världsklass.

Läs mer om hur du går tillväga här!

När du beställer ett smycke av Silvia Berlain ingår fri gravyr av smycket. Gör ditt smycke unikt och personligt med era initialer, ett viktigt datum eller varför inte din partners namn. Gravyrtexten skriver ni i rutan “gravyrtext” vid beställning av ditt smycke.

Uppgradera din ring

Har du tröttnat på din vigsel- eller förlovningsring och har hittat en annan? På Silvia Berlain erbjuder vi uppgradering av dina ringar. Du lämnar in din ring till oss, du får en värdering och får möjlighet att byta ut smycket mot det smycket du själv önskar bära.

Kontakta våra specialister och beskriv gärna så utförligt som möjligt om vad du behöver hjälp med och önskar göra så att vi kan ge dig så bra rådgivning som möjligt.

Silvia Berlain garantier

På Silvia Berlain är garanti viktigt, därför följer livstidsgaranti på våra smycken. Läs mer om detta i våra villkor. Alla våra smycken som innehåller diamanter innehar certifikat från institut som GIA och IGI. Vi skickar även med garantidokument signerat och stämplat av våra specialister. Garantidokumentet visar att smycket gått igenom alla våra tester och är redo att levereras och användas i decennier. 

Handla din ring från Silvia Berlain idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!