Förlovning under Jul och Nyår 2023: En magisk start på ett nytt kapitel

Jul och Nyår är inte bara högtider fyllda med festligheter och kärlek, de är också en tid för förnyelse och början på något nytt. Det är därför det inte är förvånande att många par väljer denna tid på året för att ställa den viktiga frågan - "Vill du gifta dig med mig?" Förlovning under jul och nyår har blivit en tidlös tradition som symboliserar kärlek, hopp och en strålande framtid tillsammans.

Den Perfekta Tiden för Frieri

Jul- och nyårshelgerna är fulla av glädje och stämning. De gnistrande ljusen, värmen från öppna spisar och det sammetslena vinterlandskapet skapar en magisk bakgrund som kan förstärka känslorna av ömhet och samhörighet. Denna atmosfär ger det perfekta tillfället att förse ditt frieri med en extra dos av romantik och underbarhet. Oavsett om du är ute efter en romantisk vinterpromenad, en mysig kväll framför brasan eller en magisk nyårsscen, finns det en uppsjö av möjligheter att skapa det ultimata frieriet.

När du planerar att förlova dig på nyår, finns det några saker att tänka på

Val av förlovningsring

Inget frieri är komplett utan den symboliska förlovningsringen. Förlovningsringen är ett uttryck av ditt åtagande och kärlek till din partner, så det är viktigt att välja den med omsorg. Traditionellt har diamanter varit den mest populära stenen för förlovningsringar, men idag finns det en mängd olika alternativ att välja mellan, inklusive ädelstenar med personlig betydelse. Vi hjälper dig att ta fram drömringen utifrån dina önskemål. Om du inte vet vad din partner vill ha, kan du fria med en attrapp som du kostnadsfritt kan låna hos oss.

Platsen

Överväg var du vill göra ditt frieri. Kan det vara på en speciell plats som är viktig för er? Oavsett om det är under fyrverkerierna eller i en mysig stuga i bergen, se till att platsen har en betydelse för er båda.

Ögonblicket

Tänk på vad du vill säga när du friar och hur du vill att ögonblicket ska vara. Ett handskrivet brev eller ett personligt budskap kan göra det hela ännu mer meningsfullt.

Kontakta oss om du behöver rådgivning av våra specialister, så hjälper vi dig göra det möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!