Vårt löfte

På Silvia Berlain nöjer vi oss enbart med 100% kundnöjdhet.

Skapade med Kärlek i Sverige: Våra smycken är ett uttryck för kärlek och skicklighet från hjärtat av Sverige. Varje ring är en harmonisk förening av svenska hantverkstraditioner och tidlös elegans. Med noggrant utvalda diamanter och noggrann omsorg om detaljer, strävar vi efter att skapa ringar som är lika vackra som kärleken de representerar. Genom att bära en förlovningsring från oss, bär du med dig inte bara en symbol för kärlek, utan även en bit av det svenska arvet och hantverket. Välkommen att upptäcka vår kollektion av förlovningsringar, där varje smycke berättar sin egna historia om passion och hantverk, född i Sverige och tätt sammanflätad med dina egna minnen och ögonblick.


1. Konfliktfria diamanter, Certifierad äkthet och högsta kvalitet

Våra diamantsmycken bär stolt med sig certifierade gemologiska rapporter som intygar äkthet och säkerställer att varje sten är noggrant utvärderad av experter. Varje smycke är en konstnärlig skatt, fängslande i sitt skimmer och utstrålar den oöverträffade kvaliteten som bara äkta diamanter kan ge. Vi arbetar enbart med diamanter graderade av GIA och IGI.

2. Livstidsgaranti för hållbarhet

Vi förstår vikten av att skapa förlovningsringar, vigselringar och smycken som varar livet ut. Därför står vi bakom våra produkter med en generös livstidsgaranti. Det är vår lojalitet gentemot ditt val och vårt åtagande att erbjuda smycken som kommer att vara lika tidlösa som de minnen de följer med.

3. Öppet köp – 90 dagar

Vi förstår att köpa ett smycke är en känslomässig och personlig upplevelse. För att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt beslut, erbjuder vi dig 90 dagars öppet köp. Om du av någon anledning inte känner dig helt övertygad med ditt köp, kan du helt enkelt returnera eller byta ditt smycke inom 90 dagar från köpet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att göra detta till en sömlös och positiv upplevelse för dig

4. Smidiga returer och byten

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt val. Om det mot förmodan inte är fallet, erbjuder vi en smidig retur- och bytespolicy. Det är en del av vår strävan att säkerställaatt ditt smycke är en perfekt passform för dig och din stil.

5. Bekväm och säker betalning

Din köpupplevelse är lika viktig som det smycke du väljer. Vi erbjuder en bekväm och säker betalningsprocess med betrodda betalningsalternativ (Klarna, Paypal).

6. Egen Design – Dina Unika Visioner Förverkligas

Vi tror att varje smycke bör vara en reflektion av din personlighet och stil. Genom vår exklusiva möjlighet till anpassning, ger vi dig makten att skapa ett smycke som är unikt ditt eget. Varje detalj, varje sten, varje form blir en del av din unika berättelse.

7. Prova ringar hemma, kostnadsfritt

Vi har tagit smyckesindustrin ett steg längre för att ge dig en närmare upplevelse av våra smycken. Med vår ”prova på hemma-kit” kan välja vilka ringar från vårt utbud du är intresserad av, så skickar vi hem ett paket till dig. Så du själv kan se vilken design som tilltalade dig mest. Det är som att ha ett showroom i ditt eget hem!

8. Fri storleksjustering

Perfektion är individuell och vi förstår att varje smycke ska passa dig under en livstid. Om din nya ring inte sitter helt perfekt när den når dig eller i framtiden, oroa dig inte. Vi erbjuder kostnadsfri storleksjustering för att säkerställa att din ring passar bekvämt och exakt runt ditt finger.

9. Fri gravyr – fånga kärleken i en text

På Silvia Berlain är smycken mer än bara ett föremål – de bär med sig av dina minnen, dina ögonblick och dina känslor. För att hjälpa dig göra din ring ännu mer personlig, erbjuder vi fri gravyr på våra ringar.

10. Fri expertkonsultation för att hjälpa dig hitta dröm smycket

Vi förstår att valet av ett diamantsmycke är en personlig resa. Därför står vårt team av erfarna experter redo att hjälpa dig. Oavsett om du har frågor om de 4C, bolla en idé om design eller behöver vägledning för att hitta det perfekta smycket, finns vi här för att ge dig professionell rådgivning.

11. Säker leverans i elegans

När du öppnar Silvia Berlains elegant designade paket, ser vi till att det inte bara är en smyckesleverans utan en minnesvärd stund. Varje smycke packas omsorgsfullt för att garantera att det når dig i perfekt skick. Att öppna det blir ett ögonblick av glädje och förväntan.

12. Exklusivitet och stil

Våra designs är skapade för att vara så unika som du är. Varje smycke i vår kollektion är en manifestation av stil och elegans. Med detaljer som lyfter fram skönheten i varje sten och form, kan du vara säker på att du bär något som är enastående.

13. Ett ansvarsfullt val

Vår passion för skönhet kompletteras med ett ansvarsfullt förhållningssätt. Varje diamant vi använder är handplockad för att garantera dess källa och följer de striktaste etiska riktlinjerna. Detta gör varje smycke inte bara vackert utan också meningsfullt.

14. Ett förtroende uppbyggt över tid

Vår långa historia av att erbjuda smycken av högsta kvalitet och ärlighet har byggt upp ett rykte som är starkt förankrat. Våra erkända samarbeten och branschutnämningar är ett bevis på vår trovärdighet och kontinuerliga engagemang.

15. Kundberättelser som värmer hjärtat

Vi är stolta över att vara en del av dina speciella stunder. Våra nöjda kunders berättelser om hur våra smycken har blivit en del av deras liv värmer våra hjärtan och inspirerar oss att fortsätta leverera kvalitet. Läs mer om våra recensioner på Trustpilot och Google.

16. Ditt skydd är vår prioritet

Din trygghet är vår främsta prioritet. Vi har implementerat rigorösa säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och ditt köp. Du kan vara säker på att din upplevelse hos oss är säker, bekväm och konfidentiell.

17. GIA retailer look-up

Silvia Berlain är godtagen som retailer för GIA-graded diamonds, en viktig milstolpe för oss som företag. För att bli godtagen som retailer, behöver företaget i fråga uppfylla specifika krav. För att kolla upp Silvia Berlain i ”GIA’s retailer look up” kan du söka på oss här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna direkt till din inkorg!